Időpontfoglalás

  Adatkezelési tájékoztatónkat itt tudja elolvasni.  Feldolgozás folyamatban, kérjük ne zárja be az ablakot!

  Levitánia Pszichológiai Rendelő Budapest

  1067 Budapest, Teréz krt. 41.

  +36 50 120 6582

  levitaniabp@gmail.com

  Facebook oldal

  Térkép

  Bejelentkezés

  A pszichológiai rendelésre minden esetben időpontot kell kérni. Ezt mindenképpen az online űrlapon keresztül tegye meg. Telefonon NEM tudunk időpontot adni, szeretnénk kímélni a pénztárcájukat. Ennek magyarázata, hogy a probléma jellege is fontos valamint a megfelelő szakember, pszichológus kikeresésére és szabad időpontjainak összehangolására nem elég néhány perc. Ráadásul a pszichológus is dönthet úgy, hogy nem fér bele az illető a kompetenciájába. Tehát percek alatt nem lehet kideríteni az összes paramétert, így megnyugtató választ adni.

  A jelentkezés után néhány nap türelmet kérünk, mivel a pszichológus csak a heti rendelése után látja a felszabadult időpontjait. Rendelési ideje bármelyik napra eshet, így nem tudjuk telefonban sem megmondani, hogy ő miként látja a hetét.

  Az e-mail eljut a megfelelő budapesti pszichológus szakemberhez, aki megkeresi Önt, Önöket, a kitöltött adatlap alapján. Kérjük, minden esetben jelölje meg, milyen probléma kínozza, amivel a budapesti pszichológus szakemberhez fordulna. Ezt elég néhány címszóban megtennie pl. lehangoltság, párkapcsolati probléma, életviteli krízis, önismereti gondok, stb. Ez alapján már tovább tudunk lépni. Amennyiben kifejezetten egy adott budapesti pszichológus kollégához szeretne kerülni, írja be a kérdőívbe.

  A kérdőív elküldésével Ön hozzájárul ezen adatok kezeléséhez. A megadott adatok kizárólag pszichológus szakemberhez és a rendelő munkatársához kerülnek, akik ezekkel kapcsolatban titoktartásra kötelezettek és minden kérdőívet bizalmasan, harmadik fél kizárásával kezelnek. Csak arra használhatják, hogy összekössék a megfelelő szakemberrel az adott pszichológiai rendelővel kapcsolatban Budapesten.

  A beérkező adatlapokat a probléma megoldása – a szakemberhez irányítás után –  töröljük.

  Ha a megjelölt kollégához már nincs szabad időpont, ajánlunk másikat.

  Kiváló, jól képzett pszichológusok Budapesten állnak rendelkezésükre.

  Bizalmukat köszönjük!

  Budapesti pszichológusok

  pszichológiai rendelő Budapest