Klinikai és mentálhigéniai felnőtt szakpszichológus, pszichoterapeuta, család és párterapeuta, pszichológia szakos tanár, szakfordító

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem klinikia szakpszichológusként. Korábban pszichológia szakos tanárként, serdülők támogatásával, fegyveres testületeknél munkaalkalmasságvizsgálattal, felnőttek mentálhigiénés gondozással valamint pszichológiai tanácsadással foglalkoztam, melyet 2011-től magánrendelés keretein belül folytattam. Szakmai és segítői szemléletem jóllétközpontú: élethelyzeti elakadás, krízis, vagy épp pszichés problémák esetén megtalálni azt, amitől jobban és könnyebbnek érzi magát az ember. Feltárni a jól működő személyiségrészeket és képességeket, és megélhető változást indítani a szenvedést vagy nyomást jelentő életterületeken. Pszichoterápiás segítő kapcsolataimban pszichodinamikus, kogitív és személyközpontú módszereket használok teljességgel illesztve klienseim személyiségére, problémájuk természetére.

Az alábbi nehézségek (meg)oldásában nyújtok segítséget:

  • stresszel összefüggő élethelyzetek
  • pánik, szorongás állapotok, hangulati problémák, feszültségkezelés,
  • önértékelési nehézségek
  • krízis, gyász
  • élethelyzeti problémák, mint felnőttéválás, munkahelyi nehézségek, párkapcsolati gondok,
  • szociális/beilleszkedési/kapcsolatteremtési problémák, aktivitási nehézségek, szerepekkel kapcsolatos konfliktusok

S ha mindezek közt önmagát nem találja, csak úgy érzi, jobb lenne könnyebbnek lenni, akkor (is) várom szeretettel a pszichológiai rendelésemen Budapesten, a Levitánia pszichológiai rendelőben.

Pszichológiai rendelő Budapest. Pszichológiai rendelő bérlés Budapest.