Első osztályú, kiválóan szakképzett és tapasztalt pszichológusok állnak rendelkezésére. Pszichológusaink számára fontos, hogy minden segítséget megadjanak az őket felkereső pácienseknek, számukra ez pozitív visszajelzés, sikerélmény.

A megfelelő „terápiát” az Ön pszichológusa előre megtervezi és egyezteti Önnel. A rendelőnkben dolgozó különböző specialisták (egyéni felnőtt klinikai szakpszichológus vagy pszichológus, családterapeuta, tanácsadó szakpszichológus, gyermek klinikai szakpszichológus,) odaadó munkája biztosítja a pszichológiai problémák igen széles spektrumának egy helyen történő diagnosztizálását és amennyiben szükséges, valamilyen formában történő kezelését.

A pszichológia mindenkire egyénre szabott megoldásokat használ. Az első fázisban a probléma felderítése történik, ezt követi a kezelési, helyreállítási lehetőségek megbeszélése. A konzultáció sorozat elkezdése után a kliens egyre több mindent tud meg önmagáról és az őt izgalomban tartó problémák mibenlétéről. Egy idő után képessé válik detektálni azokat a szituációkat, amikor rosszul indul el a megoldás irányába. Még később megtanul jól dönteni és nem hagyja magát kétes kimenetelű helyzetekbe sodródni.