Evéskutató, pszichológus, egészség és jóllét coach, klinikai orvostudományok doktorjelölt, könyvszerző

Szakmai tapasztalat

Étkezési csoportok és magánpraxis 8 éve, 4 éve orvosi-klinikai kutatás, nagyvállalati programok, többszörös TEDxConverstions vendégszakértő

Egy általam kidolgozott étkezési módszer, a „nemdiéta” kidolgozója és kutatója valamint étkezési coach vagyok.

Életem során minden diétát és testet kipróbáltam már: voltam elhízott kisfiú, vékony kiskamasz, van tapasztalatom a versenyszerű testépítéssel. Tizenéves korom óta olvasok tudományos szakfolyóiratokban megjelent cikkeket, akkor kezdődött elhivatottságom a segítés iránt.

Több mint 8 éve segítek egyéneknek és csoportoknak az étkezésükön változtatni, valamint 4 éve kutatom módszerem hatásosságát a Semmelweis Egyetem PhD hallgatójaként a klinikai orvostudományok területén. Ezen felül, jelenleg nagyvállalati környezetben, német, angol valamint magyar nyelven, tartok előadásokat és tréningeket az étkezés valamint egészség és wellbeing (jóllét) témáin belül Magyarországon és Ausztriában (referenciák: MOL Austria, EGIS, T-Systems, NKM).

Az egész képet át akartam látni, az életszerű diétát keresve egészen a kulturális evolúcióig jutottam. 2017-ben jelent meg Csányi Vilmos etológussal közösen írt könyvünk, a „Hiedelmeink”, melyben egy kiemelt fejezet arról szól, ki mit hív egészségesnek, mi jó táplálék vagy a helyes gyógymód, s milyen kölcsönhatások vannak a genetika, a kultúra és táplálékaink közt.

Sok nem célravezető utat és tévhitet látok a diétázás világában, amivel sajnos magam is megismerkedtem korábban. Ezért az életszerűség, az emberség és a közösség kulcsszavaimmá váltak. Szeretném azt átadni, hogy lehet egyszerre jól enni és jól lenni.

A nemdiéta módszer keretén belül munkánkat klinikai dietetikus kolleginámmal, Vékony Blankával közösen végezzük, melynek a Levitánia valamint online felületek adnak otthont.

A következő problémákkal várjuk megkeresését, köszönjük előre is bizalmát

  • túlsúly és elhízás
  • gyermekkori és felnőttkori túlsúly és elhízás
  • fiatal sportolók felkészítése, izomtömeg növelés
  • érzelmi evés, stressz-evés, falászavar
  • testsúlycsökkentés, fogyás
  • inzulinrezisztencia, PCOS
  • ételallergiák, ételérzékenységek
  • táplálkozás gyulladásos és nem gyulladásos eredetű bélbetegségek esetén (IBS, IBD, colitis ulcerosa)

Szeretettel várom Budapest belvárosában a Levitánia Pszichológiai Rendelőben.

Jelenleg a Levitánia pszichológiai rendelőben is megtalálható vagyok.

Pszichológiai rendelő Budapest. Pszichológiai rendelő bérlés Budapest.