Közel tíz éve dolgozom kommunikáció és PR területen, e mellé költözött be a coaching az életembe. Kommunikációs szakemberként megszerzett tudásomat kamatoztatni tudom a coaching üléseim során is, szociálpedagógiai tanulmányaim pedig a türelem-empátia-nyitottság „szent hármasának” elsajátításában voltak segítségemre.

Mi is a coaching?

A coaching folyamat a jelen elakadásaira fókuszál a változásokkal teli jövőt építve. Nem a probléma áll a középpontban, hanem a megoldás. Ezen elv alapján dolgozom az üléseim során is.

Nem a probléma eredetét kutatjuk – éppen csak annyira, amennyire szükséges -, hanem a kiutat, és az ehhez szükséges belső erőforrásokat térképezzük fel, majd megfogalmazzuk a megoldáshoz vezető lépéseket. Ebben a megfelelő kérdésekkel és feltétel nélküli odafigyeléssel tudom támogatni ügyfeleimet, egyenrangú, partneri szemléletben.

Milyen problémákkal, elakadásokkal fordulhatsz hozzám?

  • Önértékelés, Önbizalom, Saját erőforrások feltérképezése és tudatosítása
  • Hogyan legyél önmagad a kapcsolataidban
  • Karriertervezés és kompetenciák
  • Rövid- és hosszútávú célkitűzések megfogalmazása
  • „Mi lesz, ha…?” „Elég jó vagyok?” dilemmák munkahelyváltáskor/vállalkozásindításkor

Ha még nem fogalmazódott meg pontosan, milyen elakadással állsz szemben, csak azt érzed, nem vagy jól/nem vagy a helyeden, válaszút elé értél, akkor sincsen semmi baj, teljesen rendben van, ha még nem tudod megnevezni magát a problémát. A közös munka során semmilyen elvárás sem nehezedik rád, hogy mindent tudnod kell, és mindezt azonnal. Olykor maga a probléma kimondása az első mérföldkő.

Várlak szeretettel a Levitánia Pszichológiai Rendelőben!

Pszichológiai rendelő Budapest. Pszichológiai rendelő bérlés Budapest, pszichológus Budapest.